50

Video Isteri Mat Yo lihat sini
Isteri bekas penyerang pasukan bolasepak Kelantan yang kini di bermain di Johor, Norshahrul Idlan Talaha ataupun Mat Yo, Shahrul Aisya menggelar Presiden Bolasepak Kelantan ( KAFA ), Tan Sri Annuar Musa sebagai anjing.
Kecoh di blog dan facebook milik Shahrul Aisya memberi komen mengenai isu perpindahan pemain itu menyertai pasukan Johor Darul Takzim FC.
isteri matyo gelar TSAM anjing
Apa punya manusia la, muka dah lawa tapi perangai kalah %$^%$%^. Nak komen pun agak-agak la. ni Anjing kau bagi, kalau gua panggil laki lu TAPIR pun lu tak suka kan? Lu jadi pelayan pesawat sudah la jangan sembang lebih. Anjing jiran gua yang gua bela pun marah orang panggil dia anjing, panggil jazman ok je dia duduk lepak bawah pokok.

MENARIK UNTUK DILIHAT

ExtraClassifieds.com - Free Classifieds USA - Buy & Sell, post Your free classified ad Now

Post a Comment Blogger

  1. dasyattt gilerrr la betina ni..xsedar dri lgsg..ni ke wajahnya??xcantik lgsg..haha..prasan kaya suka2 maki org..ehh betina..makbapak ko xajar je adabsopan??mmalukan sggh!!bt mat yo..sedarkan dri anda..pmpuan mcm ni xlayak bsama anda..mjatuhkan maruah ko je sbg llki n suami..bsepah lg pmpuan lebihhhh cantikkkk n bradabbb sopannnn dr bni ko ni!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah perlunya sikap sabar...saling hormat...berbudi bahasa..untuk mengelak timbulnya perasaan cepat marah..klau dh marah ini la jadi nya..inikan sikap orang melayu kita...

      Delete
    2. Apa jenis betina ni.. Sah betina sundal. .Sundal malam.. Babi punya betina.. Tak reti hormat orang tua... Whore!!!!

      Delete
    3. Ni jalang namanya kerja betina tadah lubang jubor je bila mat poyo blk tu yg mat poyo takut kt pompuan sundal ni..

      Delete
  2. Dasar manusia sombong, mmg nk menjemput laknat Allah. Perasan berduit, klu Allah nk tarik balik bila2 masa Dia bole buat. Betina gelenyah ni buat pulak ke pakcik guard tu...lagi melampau. Mat Yo, ingat suma benda laknat yg dibuat oleh isteri ko la yg tanggung...tak nampak ke?

    ReplyDelete
  3. mmg bodoh gile bini matyo ni..lagak berduit..bos aku gaji RM 600k sbulan pun xlagak gini..penuh sifat rendah diri..ko ni stakat menumpang gaji matyo yang 80k sbulan tu dah rase on top of the world..my f**kin' arse!!..stupid sh*t and braindead..

    ReplyDelete
  4. Begitu sifat manusia bila dah kayaraya mempunyai sifat bongkak...duit lebih..bukan semua...segelintir saje...macam minah ni yg tumpang kekayaan suami dia...tak tau la dia asal dari keluarga billionierwane...nnii kira..bagai meludah ke langit..kena muka sendiri...ingat issue ni menyebelahi dia...rupanya tidak...muka buruk...sesuai dengan perangainya...no wonder la!!!!

    ReplyDelete
  5. Begitu sifat manusia bila dah kayaraya mempunyai sifat bongkak...duit lebih..bukan semua...segelintir saje...macam minah ni yg tumpang kekayaan suami dia...tak tau la dia asal dari keluarga billionierwane...nnii kira..bagai meludah ke langit..kena muka sendiri...ingat issue ni menyebelahi dia...rupanya tidak...muka buruk...sesuai dengan perangainya...no wonder la!!!!

    ReplyDelete
  6. Begitu sifat manusia bila dah kayaraya mempunyai sifat bongkak...duit lebih..bukan semua...segelintir saje...macam minah ni yg tumpang kekayaan suami dia...tak tau la dia asal dari keluarga billionierwane...nnii kira..bagai meludah ke langit..kena muka sendiri...ingat issue ni menyebelahi dia...rupanya tidak...muka buruk...sesuai dengan perangainya...no wonder la!!!!

    ReplyDelete
  7. apa pun alasannya ..tak boleh bertindak dengan memaki hamun orang tak tentu hala. Uncle tu cuma jalankan tugas ajer. Kalau nak lama lama pergi lah parking betul betul ditempat yg disediakan. Jangan disebabkan Gaji dan Nikmat besar yg dianugerahkan allah menjadikan kamu sombong dan angkuh...

    Kamu baru dapat 80K sebulan belum lagi RM 1 Million sehari.....banyakkan Istigfar ..semuga allah lembutkan hati kamu laki bini...

    ReplyDelete
  8. dye ada skit jiwa ni..kesian!

    ReplyDelete
  9. dye ada skit jiwa ni..kesian!

    ReplyDelete
  10. Cam bee otch la ko...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tru..tru...slut perhaps...

      Delete
    2. tru..tru...slut perhaps...

      Delete
  11. menate bengong!!baso tino bodo..jate benokkk

    ReplyDelete
  12. menate bengong!!baso tino bodo..jate benokkk

    ReplyDelete
  13. Apakah yang diertikatakan sseorg itu beriman & berugama islam?
    Apakah akhlak2 seorang yg berugama islam?
    Apakah perkara2 yg disuruh dan dilarang didalam al-quran dan hadith?
    So jawapannya ada pada Rasululloh.. jadikanlah Rasululloh sbg idola kita sepanjang hayat..

    ReplyDelete
  14. perempuan tade adap,muka dah la tak lawa, bajet ko cam miss world?
    gado cam childish," aku tak bodo aku tak bodo345x" mane mat yo kutip pompan ni? eeeuuwwhh malu kaum hawa doh..

    ReplyDelete
  15. Ada bini x tau didik, pastu gaduh ngan org tua...dayusnye..kesian mak bapa deme...ada anak ghupe gini..nauzubillah..ya Allah, jauhi anak cucuku berperangai begini..kaya manusia bkn kerana harta, kaya budi bahasa

    ReplyDelete
  16. Xpela xkaya harta, asal beradab sopan, berbudi bahasa. hormat org tua dr kecik da ajar tu pn susah ke?? malu sndiri je, parents apatah lagi. nauzubillah

    ReplyDelete
  17. Haha.norshahrul pussies.kerabat sulu ke ape dorang ni.dah la provoke org.pastu menunjuk pulak betapa bodohnya diri sendiri.tuhan pun xnk tolong org yg 'teranaiya' mcm korang.

    ReplyDelete
  18. Keep Pressuring that brain dead SLUT in the social media.. Padan muka dia.. Let her suffer the wrath of netizen for her BODOH doing.. Wonder what type of man husband mat yo is??

    ReplyDelete
  19. kita tgk la brp lama dia sng.

    ReplyDelete
  20. itu babi, bukan manusia,

    ReplyDelete
  21. Betina ni sebenarnya jelmaan SUNDAL BOLONG. Patut direjam ramai-ramai. Tgk muka pon mcm SETAN

    ReplyDelete
  22. CELAKA PUN BETINA INI SITI AISYA, KERJANYA SEBAGAI PELAYAN KAPAL, AMAH ORANG DI ATAS KAPAL,, CUCI TANDAS ... JADI SOMBONG BEGINI!!! GO TO HELL !!! MAY YOU ROT IN HELL!! INGAT TUHAN ITU ADIL!!! ENTAH MACAM MANA SI MAT YOYO TU TAHAN DENGAN PERANGAI GILA BETINA INI. KENA QUEEN CONTROL AGAKNYA..PUIIIII

    ReplyDelete
  23. olala.. ternyata betina gila ni suka perli orang... tengok saja dari posting facebook nya... pernah panggil orang anjing... padahal seugama dengannya. Adakah disisi ugama manusia boleh dipanggil anjing?? salah2 dia sendiri dibela anjing buas kali ini dia perli pak cik kat airport... nyata2 dia yang salah, mo jual temberang dan ego lagi... bilang dia dari kerabat diraja... wakakakaka...sungguh memalukan kerabat dengan perangai dia... VERY LOW CLASS... WORST THAN THE PROST.......

    ReplyDelete
  24. Hei Mat Yoyo, bagi satu tamparan untuk mulut celupar betina ko tu... sombong, angkuh, tak sopan, menghina. jangan jadi JANTAN DAYUS!!! AKU BUKAN BODOH, AKU BUKAN BODOH, AKU BUKAN BODOH, ternyata betina ko tu memang pun bodoh.. sorry ya permaisuri kerabat!!! hahahahah.. geli hati aku ni...

    ReplyDelete
  25. mengaku dari kerabat diraja, angkuh! satu hari nanti betina ni akan mendapat balasan di atas perbuatan dan kesombongannya. Kita akan lihat! apa juga pemain bola tu bukan glamor sangat!!! betina ni pelayan kapal .. x berpelajaran, jadi moralnya sangat rendah!! aku dah x minat dengan Mat YOYO ni lah.. dua laki bini pun sama tabiat! jangan jadi jantan dayus mat yoyo!!!

    ReplyDelete
  26. Korang kutuk dorang dosa jugak tau. Tak payah maki dia. Just leave it to Allah.

    ReplyDelete
  27. Korang kutuk dorang dosa jugak tau. Tak payah maki dia. Just leave it to Allah.

    ReplyDelete
  28. tak tahu laa apa nk ckp...pompuan tu mmg dasar biadap....fikir sikit kalau org buat kt ayah ko mcm tu ape ko rase,.....

    ReplyDelete
  29. Minta maaf ya kerana menegur kalian yg komen..tolong la...klu mahu marah sekali pun..marah la dgn akal yg waras berpandukn agama kita yg indah iaitu agama Islam...menghukum org bkn dgn cara torture begini...hukum dgn cara yg indah seperti yg agama kita ajar...jgn babitkn ibu bapa ssgkn yg brsalah adlh individu itu sendiri..namun,kita sebagai manusia tidak bileh mengadili manusia lain tambahan lg kita tidak berada di tempat kejadian...mohon kalian bawa bersabar..dan istighfar banyak2..agar dia diberi hidayah..dan perkara ini tidak berpalit pada golongan keluarga anda semua...maaf jika ada mengguris hati kalian

    ReplyDelete
  30. Video jelas menunjukan keruntuhan moral seorang wanita bergelar isteri. Sungguh berani memaki orang yang lebih tua didepan suami sendiri dan langsung tidak menjaga aib si suami. Video ini tidak boleh ditonton oleh kanak-kanak, ia boleh merosakan jiwa yang masih putih.

    Jadikan video itu satu pengajaran. HT tak salahkan Matyo, mungkin beliau masih berusaha membentuk isterinya (satu proses berterusan). Mungkin juga yang dikatakan isteri Matyo yang dia ada hubungan dengan kerabat mnjadikan isteri Matyo cepat "sentap" bila ditegur oleh pakcik itu. Bila syaitan menguasai marah seseorang anak adam, mungkin berlaku tindakan diluar kawalan akal.

    Andainya seseorang itu tidak biasa memaki hamun, rasanya tidak sepetah itu cacian yan keluar dari mulut Isteri Matyo. Mungkin persekitaran hidupnya selalu mendengar kata-kata kesat seperti itu. Sama ada Ibu bapa isteri Matyo itu mendidik anak perempuannya dengan betul atau tidak, wallah'hualam.

    Di sekolah juga pasti di ajar nilai murni, malah nilai murni seperti menghormati orang yang lebih tua diterapkan dalam semua mata pelajaran. Sehinggakan dalam Pendidikan jasmani pun disebut mengenai nilai-nilai murni ini.

    Lebih memburukan drama ini ialah si pelaku adalah perempuan yang secara normalnya lebih bersopan dan lemah lembut adanya. Lebih parah bila dilihat Matyo agak kaku dan hanya berdiam diri. Mungkin dia panik atau tergamam melihat isterinya yang mampu memaki hamun dengan petah dan berirama bagai zikir harian.

    Semoga Isteri Matyo mendapat hidayah dan mereka diberikan keturunan yang baik. In Sya Allah

    ReplyDelete
  31. dya dah mntak maaf la. tngok di comel punya post.. hmmm

    ReplyDelete
  32. Nak minta maaf wat apa. ingat maruah pak cik tu boleh pulih semula ke? kalau aku jadi pak cik tu. memang mendidih la darah laksamana bentan gua.. baru bini pemain bola. belum jadi bini president. hok jantan dia plak takut bini..aku ni orang jb tau..

    ReplyDelete
  33. Yg kelakarnya, siap cakap tak pernah biadap dgn org tua tp video tu menunjukkan sebaliknya dan status fb pasal 'anjing' tu tak biadap namanye?? bila bc status fb tu tak hairan la kalau dia buat pakcik tu mcm tu. Ini la balasan Allah pd org yg angkuh.. Sekejap je Allah balas. Melibatkan satu mesia lagi

    ReplyDelete
  34. salam jari tengah untuk mu betina...

    ReplyDelete
  35. salam jari tengah untuk mu betina...

    ReplyDelete
  36. Assalaamu'alaikum..sebaik2nya perkataan 'Allah' ditaip dgn huruf besar bg huruf 'A' yg pertama itu. Ya, Mat Yo wajib tegas dlm membentuk isteri ke jln Allah, bukan membiarkn bgitu..

    ReplyDelete
  37. Assalaamu'alaikum..sebaik2nya perkataan 'Allah' ditaip dgn huruf besar bg huruf 'A' yg pertama itu. Ya, Mat Yo wajib tegas dlm membentuk isteri ke jln Allah, bukan membiarkn bgitu..

    ReplyDelete
  38. Kaya ke...aritu mat yo kene antar 3 surat x settle byr kete..!!!.pasal kita org tegur mak bapak x ajar adap sopan tu mungkin betul...dah duduk bandar..faham2 la...dah selalu tgk budak2 kecik menjerit kt mak ayah..tp org tua buat dekk je...kekadang cara didikan x sama...take note!!!

    ReplyDelete
  39. Maluuuuuu
    Maluuuuuu
    Maluuuuuuunyaaaaa!!!!
    Klo kita slalu aibkan org...tup2 aib kita terdedah sendiri...Allah tunjukkan siapa ko sbnrnya dlm video mcm mana kasar&kurang ajar ko bckp dgn orgtua ta bdosa. ko ni mcm anak tak berajar oleh makbpk ko!!!shame on u a million times

    ReplyDelete
  40. Tunjukkanlah mereka ke jalan yg benar dan diredhai Allah. Amin

    ReplyDelete
  41. Tunjukkanlah mereka ke jalan yg benar dan diredhai Allah. Amin

    ReplyDelete
  42. Betina SUnDaL bini mat yo ni

    ReplyDelete
  43. Betina tak pernah ada adab dan hati kotor!!!! Family tak pernah ajar ke? Org yg bongkak konon kaya raya..... Betina mat yo ni bukan je macam anjing but org yg tak ada pelajaran!!!!! Tak sekolah agak nya or tak pernah lepas exam kat malaysia...hmmmmm

    ReplyDelete
  44. Jgn harap la nk blik klate semula...pasai you punya bini mulut byk busuk..stock kurg ajar punyer..lwn olang tua byk langsi lo

    ReplyDelete
  45. Entry ni januari, tp september baru dapat liputan?

    ReplyDelete

 
Top