2
Gambar-Gambar Yoona Malaysia yang Comel:-Korang kenal tak Yoona SNSD aka Girl Generation iaitu kumpulan k-pop yang meletop-letop dengan kecomelan beliau? Tapi sekarang nie bukan dia yang admin nak diceritakan, tapi awek malaysia yang dikatakan ada mirip dengan muka Yoona tu. Dia nie kalau di skodeng kat twitter beliau,  bernama RaBi'atul Afifah @Apple_Effa. Dengar kata aweks nie asal teganu. :D . Oleh kerana ramai blogger yang tulis entry pasal beliau, tak semena-mena followers dia meningkat dengan mendadak, (ite pun pollo jgk, harap dia pollo admin) kihkihh... Nah, kat bawah nie ada serba sedikit gambar dia untuk korang sendiri menilai sama ke tak, iras ke tak, so korang judge la sendiri. Gambar ni admin rembat kat twitter dia. Harap dia tak marah. :)
Yoona SNSD







Post a Comment Blogger

  1. Xsama sbb budak ni cantik asli.. hehe.. bleh jadi artis dia ni

    ReplyDelete

 
Top