1
Gadis Comel dengan Bulu ketiak yang banyakhohoho cantik menarik tertarik hahhhKalau ada yang suka buat macam ni, harap boleh la ubah perangai tu..kehkehkeh..


















MENARIK UNTUK DILIHAT

ExtraClassifieds.com - Free Classifieds USA - Buy & Sell, post Your free classified ad Now

Post a Comment Blogger

  1. apasal ah melayu suka sangat mengata org lain? apa dah bagus sgt da ke?? i mean kau yg masuk kat dlm website fetish hairy armpit pastu kau post mengarut2 camni kat dlm blog...tak ke bodoh namanya! sedar lah wahai melayu kau pun lebih banyak keburukkan dari wanita yg berbulu ketiak....salah satu nya adalah mengata hal org lain!

    ReplyDelete

 
Top