13
1045235_496323160453026_1740745404_n
Puteri Awani "cinta seminggu" Putus cinta | HUBUNGAN PUTERI AWANI AHMAD DENGAN HUZAIRI YAHYA (ERY) TELAH BERAKHIR | Nampaknya setelah video yang menjadi kritikan ramai itu tersebar, hubungan cinta antara Awani dengan Ery telah sampai ke titik noktah. Ery atau nama sebenarnya Huzairi Yahya menimbulkan rasa insaf terhadap apa yang berlaku.
PUTERI AWANI AHMAD PUTUS DENGAN KEKASIH!
Tak perlulah adik nak menyalahkan sesama sendiri terhadap apa yang berlaku. Sila ambil iktibar untuk dijadikan pedoman hidup adik-adik yang sepatutnya fokus pada pelajaran adik-adik.
Baca pengakuan Ery, kekasih Puteri Awani di bawah.
HUBUNGAN PUTERI AWANI AHMAD DENGAN HUZAIRI YAHYA (ERY) TELAH BERAKHIR
belagak cendoi la EX BF dia nihh
P/s : Kumbang bukan seekor, bunga bukan setaman. Abang yang tengah baca ni pun single lagi. Adik Awani gi buat video untuk abang singe tu ye. 

Post a Comment Blogger

  1. Inilah budak zaman sekarang

    ReplyDelete
  2. at the end, the man tinggalkan dia alone without backup herin the comment.he juz wants to protect diri dia.

    ReplyDelete
  3. sembang la kau budak.. setahun jagung nak cita maruah bagai.. puiii!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. budak pempuan tuh darjah brapa ? +_+

    ReplyDelete
  6. serabutlh budak ompuan tue..hakkktuii!!

    ReplyDelete
  7. Kau jangan bersedih Puteri, niat kau baik aku rasa :')

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. terrrrrstalk lh pulak fb ery dgn wani ni....u olls tgk la sndri....dasyat....aku kesian je kt wani tu...siyessss sian kt wani......haishhh...dik..bg hbs dlu spm tu...smga benar2 insaf lh smua....moral of the story JANGAN MUDAH PERCAYA KAT ORANG...

    ReplyDelete
  10. dah agak dia msti delete statusnye tu.. seb bek smpat screen shot..

    ReplyDelete
  11. hahah.
    ape sey...nmpak sgt ta matang...bodo! ..hahha..wey...en.ery oi..ta yah nak slh kan..si wani..ko ngn die same je..dua2 ta malu..study lah dlu..dpt genggam kejayaan baru nak gatai...hre..zmn skrunk

    ReplyDelete
  12. Lelaki yg taw hanya protect diri sendiri instead of ckp ini tiada salah siapa3 x layak bercinta n mmpunyai hati. Kene langgar lori lagi bagus. Apa3 pun yg comment tah hape3 cube c3rmin diri sendiri. Baik sangat kah awak di mata Allah..
    If you said yes you are? Cm ne awk taw? Calling3 eh nan Allah. Ingatlah wahai manusia tiada siapa yang sempurna. X perlu nk judge orang. Tahap kau x layak lagi. Biar yg di atas sana yg mnentukan.salam. terima kasih

    ReplyDelete

 
Top